De monumentale rode beuk, foto: PR.

Leidse Stadsgehoorzaal organiseert tuinconcert

In de binnentuin van de Leidse Stadsgehoorzaal zal op donderdagavond 20 mei een bijzonder concert plaatsvinden. Operazanger Tom Sol zingt onder de monumentale beuk de beroemde liederencyclus Dichterliebe van Schumann en delen uit Schuberts Schwanengesang. Gitarist Martin Kaaij begeleidt Sol tijdens dit informele concert. Ondertussen kan het publiek genieten van een hapje en een drankje. Het is de bedoeling om de markante tuin vaker aan te wenden voor bijzondere optredens. De Leidse Stadsgehoorzaal is de enige concertzaal in Nederland met een binnentuin.

Indien de weergoden tegenwerken, vindt het concert plaats in de Breezaal. Het concert begint om 21.00 uur.

Meer info en kaarten: www.stadsgehoorzaalleiden.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×