De feestelijke overhandiging, foto: PR.

Roest BV doneert GGZ Leiden informatiescherm

Jobs Brussee van de firma Roest BV uit Oegstgeest overhandigde afgelopen vrijdag een mooi en modern beeldscherm aan mevrouw R. de Reus, directeur behandelzaken van GGZ Leiden. Het scherm is bestemd voor de wachtruimte, waardoor GGZ haar cliënten goed kan informeren. De Reus reageerde verheugd op deze donatie: “Juist nu bij ons gebouw grootschalige nieuwbouw wordt gepleegd, is het ontzettend belangrijk onze cliënten goed te informeren. Dankzij het scherm kunnen wij hen direct informeren over de bouwactiviteiten, veranderingen, wachttijden en andere belangrijke zaken. Dit draagt bij aan een gastvrije ontvangst en een aangenaam verblijf in ons gebouw. En daar hechten wij veel belang aan.”

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×