Bestuurder kleine rode Toyota gezocht

De politie is op zoek naar de bestuurder van een kleine rode Toyota, hatchbackmodel, met vermoedelijk een kapot achterlicht. De bestuurder, een man tussen de 20 en 30 jaar oud, met een getint uiterlijk en stijl, achterovergekamd haar, wordt verdacht van mishandeling op de Korevaarstraat. Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag, rond 05.00 uur. De verdachte viel een meisje lastig en een 30-jarige Leidenaar greep in. Als reactie hierop, kwam de onbekende achter hem aan en sloeg hem meerdere malen. Vervolgens sprong de dader in de rode Toyota en reed richting de Breestraat. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×