Johnny Dickinson, foto: PR.

Feestje voor echte bluesliefhebbers

Morgenavond kunnen de echte bluesliefhebbers hun hart ophalen in de Leidse Q-bus met Tony Spinner & Band + John Dickinson. Spinner was tien jaar lang de slaggitarist en achtergrondzanger bij Toto en toerde de hele wereld over. Hij is ook te horen en zien op alle live-albums en -dvd’s die sinds 1999 van Toto zijn verschenen. Inmiddels heeft hij al zes soloalbums op zijn naam staan met zijn pure, intense en eerlijke muziek. Het wordt een heerlijk avondje voor alle gitaarliefhebbers mede door ‘special guest’ Johnny Dickinson, een van ’s werelds beste slide gitaristen.

Dinsdag 11 mei, open 20.30 uur aanvang 21.00 uur Reserveren (gratis): 06 – 429 671 77.
Op de website van het Muziekhuis/de Q-Bus, www.muziekhuis.nl, is het volledige meiprogramma te vinden en op www.johnnydickinson.com kan men vast een voorproefje beluisteren van het concert voor morgen.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×