Hans Dijkstal te gast bij de Leidse gemeenteraadsvergadering waar zijn partijgenoot Geertsema wethouder werd en Melanie Schulz afscheid nam als wethouder om staatssecretaris te worden. (Archieffoto: Chris de Waard).

VVD coryfee Hans Dijkstal overleden

Gisteren is in zijn woonplaats Wassenaar VVD coryfee Hans Dijkstal op 67-jarige leeftijd overleden. Hij was al enige tijd ziek. Dijkstal was jarenlang actief in de top van de VVD. IN 2002 verliet hij de politiek, maar bleef in de Leidse regio nog steeds zeer actief. In 2002 werd hij gevraagd te solliciteren naar de post van burgemeester van Leiden, maar daar zag hij vanaf. In 2004 werd hij onder meer voorzitter van de Raad van Toezicht van Museum Naturalis.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×