Minder overlast in Stevenshof door Communities that Care

In de Stevenshof is de jongerenoverlast afgenomen door de wijkaanpak Communities that Care. Dat is te lezen in het rapport Opgroeien in veilige wijken, dat vandaag aan wethouder Roos van Gelderen wordt overhandigd en dat ook te downloaden is vanaf www.verwey-jonker.nl. Communities that Care (CtC) is een wijkgericht sturingsprogramma voor de aanpak van probleemgedrag door jongeren, waarbij het probleemgedrag in een vroeg stadium wordt gesignaleerd en aangepakt. Het Verwey-Jonker Instituut heeft de aanpak in een aantal plaatsen geëvalueerd. Uit de evaluatie bleek dat het probleemgedrag enigszins afgenomen is.

   

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×