Foto gemaakt door Jesse.

'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet', fotoworkshop autistische jongeren

Workshopbegeleider Elsbeth Klink organiseert op drie zaterdagmiddagen bijzondere fotografieworkshops onder de titel ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’. De workshops zijn bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar met een vorm van autisme en vinden plaats op de Hooglandse Kerkgracht. De groepjes worden bewust klein gehouden en wekelijks wordt er aan een specifiek thema gewerkt, zoals ‘Details’, ‘Textuur’ en ‘Herhaling’. Klink: “Mijn ervaring is dat mensen met autisme zich graag op details richten in plaats van op het overzichtsbeeld. Als er een tennisbal op de grond ligt, trekt dat bijvoorbeeld hun aandacht. Aandachtspunt is dan hoe je zorgt dat de foto niet saai, maar spannend is”.

De workshops vinden plaats op 29 mei, 5 juni en 12 juni. Ook ouders, begeleiders, broers en zussen zijn welkom. Per workshop kunnen maximaal zes mensen meedoen.

Meer info: www.fotografieworkshop.blogspot.com

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×