Aangifte moeder tegen zoon die auto “leende”

Een Leidse heeft zaterdagnacht aangifte gedaan tegen haar zoon. De 16-jarige jongen had stiekem haar auto meegenomen. Getuigen zagen de wagen hard rondjes rijden over de kruising van de Cobetstraat en de Laat de Kanterstraat, en belden de politie. Rond 01.45 uur hielden agenten de jonge bestuurder aan op de Rodenburgerstraat. Toen ze vroegen hoe het kwam dat de wagen aan de zijkant beschadigd was, biechtte hij op dat hij op de Asserstraat tegen een geparkeerde auto was gebotst en dat hij daarna gewoon was doorgereden. Ook verklaarde hij dat hij geen rijbewijs had en de auto zonder dat aan zijn moeder te vragen, had meegenomen. De knaap werd aangehouden en zijn moeder kreeg te horen wat haar zoon had uitgevoerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×