Stichting Topsport Leiden zoekt coördinator

De pas opgerichte Stichting Topsport Leiden is op zoek naar een coördinator. De stichting is opgericht in samenwerking met het Ondernemersfonds Leiden, vertegenwoordigers van een aantal Leidse topsportverenigingen en het onderwijs. Het bestuur bestaat niet alleen uit vertegenwoordigers van genoemde partijen, maar ook uit een topsporter en een medewerker van de Kamer van Koophandel. De eerste taak van de stichting is het werven van een coördinator. Deze persoon gaat zich in eerste instantie voor twee jaar bezighouden met het verenigen van de verschillende sportverenigingen en met het genereren van fondsen. De vacature voor de coördinator is verspreid onder de Topsportverenigingen en wordt op Twitter en LinkedIn geplaatst.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×