Nieuw cultuurfestival Iberia in Leiden

Voor de eerste keer in Nederland en dan wel hier in Leiden, wordt het Georgisch Cultuurfestival, genaamd Iberia gehouden. In een uitgebreid programma, met concerten, tentoonstellingen, films en proeverijen kan men kennismaken met de rijke Georgische cultuur. First Lady van Georgië, Sandra Roelofs, zal bij de openingsceremonie aanwezig zijn. Het festival wordt georganiseerd door de Stichting ArtEcho, in samenwerking met onder andere de Leidse Schouwburg, Leidse galerieën, en Het Leids Film Festival. Van 12 tot 20 juni valt er veel te zien en te beleven, zoals Rustavi (Georgische zang en dans), Strijders tegen de grauwheid (Georgische schilderkunst) en Pastoral (Georgische cinema). Meer info en volledig programma: www.festivaliberia.nl

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×