Afgelopen zaterdag, werd een fantastisch Venetiaans feest gehouden voor de bewoners van de wijk tussen de Havenkade en Zuidsingel. Rond de Kijfgracht, die in de Leidse volksmond al 'klein Venetië' wordt genoemd, vonden de hoogtepunten van de festiviteiten plaats. Met de mooie belichting en de klanken van toepasselijke Italiaanse muziek, vergaten de bezoekers al snel de Hollandse regen. In de drie grote partytenten bleef men sowieso droog en kon het men rustig genieten van de Italiaanse hapjes en drankjes. Natuurlijk kon ook een echte gondeltocht niet ontbreken. De bewoners werden, compleet met Venetiaanse maskers, gefotografeerd met de Rialtobrug, die op een groot fotodoek was afgedrukt, op de achtergrond; net echt! Het was een geslaagd feest!
Foto: Picture Partners.

Venetië op Leidse Kijfgracht

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×