52 toeterende vrachtwagens voor goede doel

Aanstaande zaterdag organiseert de Lions Club Leiden Oude Rijn voor de zesde keer een bijzondere Toetertoer. 52 joekels van vrachtwagens zullen luid toeterend vanaf Sassenheim een hele rijtoer maken door de Bollenstreek en langs de kust, om daarna via Valkenburg Leiden binnen te rijden. Een lint van meer dan 1000 meter zal vervolgens door de Breestraat trekken. Zo’n 80 kinderen met een geestelijke of lichamelijke handicap zullen de bijrijders zijn van al die vrijwillige chauffeurs en kijken al maanden uit naar dit geweldige evenement. Het MotorBegeleidingsTeam zorgt met 30 ervaren vrijwilligers voor de vlekkeloze verkeersbegeleiding, samen met motoragenten van de Leidse politie. Bedrijven hebben hun materieel belangeloos beschikbaar gesteld. De sponsoropbrengst komt ten goede aan stichting vtv58

De Toetertoer begint op het grote Akzo parkeerterrein in Sassenheim en vertrekt vandaar om circa 10.00 uur naar Lisse om vervolgens via de Keukenhof naar de kust te rijden. Daarna gaat het langs de duinen naar de boulevard van Noordwijk en vandaar door naar Katwijk. Via Valkenburg gaat het dan naar Leiden, dwars door de Breestraat. Via Oegstgeest en Warmond gaat het vervolgens weer terug naar Akzo in Sassenheim. Om ongeveer 12.30 uur wordt de Toetertoer daar weer terug verwacht.

Meer info: www.toetertoer.nl

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×