Leiden International Regatta op Galgewater

In het kader van het 435-jarig bestaan van de Universiteit Leiden wordt op zaterdag 12 juni een roeiwedstrijd georganiseerd op de bakermat van het Nederlandse roeien, het Leidse Galgewater! Deze exclusieve en spectaculaire roeiwedstrijd wordt maar eens in de vijf jaar gehouden, tijdens het universitaire lustrum. Naast enkele Nederlandse teams, waaronder natuurlijk een team van de Universiteit Leiden, zullen ook internationale ploegen meedingen naar de grote prijs, zoals  uit Heidelberg en Belgrado. De wedstrijden worden gehouden over een afstand van 1.000 meter, tussen ‘achten’ van verschillende universiteiten uit Europa. De winnaar van de wedstrijd ontvangt een cheque van € 1.000. Toeschouwers zijn welkom vanaf 14.00 uur op de K.S.R.V. Njord (toegang gratis) om tijdens het spektakel op het water te genieten van een hapje en drankje. Meer info: www.lir.njord.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×