Hotel Wazinsky, foto: PR.

Tweede editie Triplex Festival pakt groots uit

Met 12 bands op drie podia, zal het Triplex Festival in het Leidse LVC dit jaar groots uitpakken. Het festival voor nieuw opkomend (muzikaal)talent uit de regio Leiden, aangevuld met enkele bekende en/of buitenlandse bands, vindt voor de tweede keer plaats op vrijdag 25 juni. In de Lounge zullen voornamelijk akoestische acts en bands hun muziek ten gehore brengen; op zolder gaat het er hard aan toe met Hardrock en Metal en in de Grote Zaal kunnen de bezoekers genieten van Rock en Indie. Naast lokaal talent, waarvoor het festival als springplank fungeert, treden ook klinkende namen op als: The Hilton Halo, Deadbeat Passenger, Hotel Wazinsky, Klopje Popje, Project A, Birth of Joy, Weltmeister, Isfere, Cut Here, Paulina Dubaj, Elias van Hoore en Spilt Milk.

De zaal gaat open om 20.30 en sluit om 03.00.

Meer info en volledig programma: www.triplexfestival.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×