Even bijkomen met een pakje drinken, foto: www.unicefloop-leiden.nl

Nicolette van Dam geeft startschot 25e Unicef Loop

Op zaterdag 12 juni zullen weer honderden schoolkinderen uit Leiden en Oegstgeest rennen voor hun leeftijdsgenootjes in Zambia. Tv-presentatrice en Unicef-ambassadeur Nicolette van Dam, zal het startschot voor deze 25e editie geven. De kinderen worden per kilometer gesponsord door familie, buren en kennissen en wisten vorig jaar zo’n € 30.000 binnen te rennen voor een ‘schoon drinkwater project’. Dit jaar is het thema: ‘Recht op gezondheid’. De lopers worden muzikaal ondersteund en krijgen naast een appeltje voor de dorst, ijs, frisdrank, en een spons, ook een leuk presentje. Bovendien wordt er een ballonnenwedstrijd gehouden.

De Loop wordt georganiseerd door het Rotary-UNICEF-comité Leiden/Leiderdorp. De start is om 10.00 uur en de dag eindigt om 16.00 uur.
Lugdunumterrein, Oegstgeesterweg, Leiden.

Meer info: www.unicefloop-leiden.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×