Informatieavond borstreconstructie

Samen met de Borstkanker Vereniging Nederland, organiseren de mammacare-verpleegkundigen van het Diaconessenhuis een avond over borstreconstructie, voor patiënten en andere geïnteresseerden. Plastisch Chirurg Duco van den Broecke begint met een presentatie over borstreconstructies. Daarna vertellen ervaringsdeskundigen hun verhaal en geven medewerkers van de Borstkanker Vereniging informatie over hun werk. Na de pauze kunnen de aanwezigen vragen stellen en discussiëren. De thema-avond vindt op woensdag 16 juni plaats in de kapel van het Diaconessenhuis en begint om 19.30 uur. Aanmelden kan bij Marijke Coulier, via m.coulier@jmc-advies.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×