Mindervalide gedupeerd door diefstal bus

Afgelopen nacht is een speciaal aangepaste gehandicaptenbus gestolen, pal voor de Apollotoren, waar de eigenaar en zijn vrouw wonen. Het echtpaar is door de diefstal ernstig gedupeerd en beiden zijn erg aangeslagen door deze gebeurtenis. De echtgenote, die haar man met die bus overal naartoe brengt, heeft direct contact opgenomen met de politie en kreeg te horen, dat zij vanmiddag om 15.00 uur maar even aangifte moest komen doen. “Een koude douche”, volgens de gedupeerde vrouw, die hoopte op directe actie van de politie. Het gaat om een vrij grote rood/zwarte Mercedes Benz bus, type Sprinter 316, met een aangepaste invalidenlift, met het kenteken: 94-BJ-FP. Indien iemand de bus heeft gezien, of als de dief spijt mocht krijgen van zijn daad, kan men contact opnemen met de politie en/of een mailtje sturen naar: rdjonge@xs4all.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×