Drie jonge straatrovers aangehouden

De politie heeft onlangs drie Leiderdorpers in de leeftijd van 16 (2) en 17 jaar aangehouden op verdenking van beroving van een mobiele telefoon. Het groepje beroofde op 28 februari een Leidenaar, die over de Apothekersdijk liep, met geweld van zijn telefoon. Het drietal viel door de mand, nadat een 17-jarige Leidenaar werd aangehouden op verdenking van heling van het betreffende mobieltje.

De politie pakt ook ‘helers’ aan, die dure spullen voor te weinig geld aanschaffen van bijvoorbeeld personen op straat of vage bekenden. Iemand die voor te weinig geld een telefoon koopt zonder doosje, boekjes of bon en vooral zonder oplader mag ervan uitgaan dat de herkomst twijfelachtig is.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×