Beatles verzamelaarsbeurs "BEAT-MEET" voor 23e keer in Leiden

In het Antonius Zalencentrum/Four Reasons aan Lange Mare 43 Vindt op zondag 4 juli voor de 23e keer de internationale Beatles Verzamelaarsbeurs “BEAT-MEET” plaats. Fans, verzamelaars en andere belangstellenden van over de hele wereld kunnen de duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en andere objecten van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison & Ringo Starr bekijken, kopen of met elkaar ruilen.

Op de beurs komen standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland. Beatles schrijver Azing Moltmaker van het Beatles Museum in Alkmaar komt op deze beurs met zijn 38e boek. Patrick van den Hanenberg (theaterjournalist van de Volkskrant) presenteert het mede door hem geschreven boek over de Hiltonweek van John Lennon en Yoko Ono in 1969. Markus den Boer (Dld) presenteert zijn “Paul McCartney Worldwide Discography”boek. Ed Dieckmann, de schrijver van het boek “Beatles-Made in Holland” (een uit 2 delen bestaand compleet overzicht van de in Nederland gemaakte Beatles en solo platen) zal ook aanwezig zijn. Genoemde boeken zijn op de beurs te koop en worden op verzoek door de schrijvers gesigneerd. De Unplugged Beatles live muziek wordt verzorgd door Patrick van den Hanenberg en door Nara-Gy. De beurs duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Entree kost €3. Op www.beatlesfanclub.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×