Automobilist beledigt agenten

Afgelopen donderdagavond, rond 22.45 uur, heeft de politie een 20-jarige automobilist uit Voorschoten aangehouden wegens belediging. De man reed na een controle op de Gooimeerlaan boos weg, met piepende banden, zonder zijn gordel om te doen. Op de Willem de Zwijgerlaan werd de woedende automobilist voor de tweede keer staande gehouden en kreeg een bekeuring voor het niet dragen van de gordel. De man weigerde in eerste instantie om zijn rijbewijs af te geven en begon te schelden. Vervolgens sloeg hij met zijn petje langs het hoofd van een agent. Nadat de bestuurder een duw terugkreeg van de agent stapten zijn vriendin en een vriend uit de auto, die probeerden de agent bij de agressieveling weg te trekken. De automobilist werd na veel gedoe tenslotte aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×