Aanhoudingen bij drugstransport

Bij een pand aan de Herenstraat zijn twee mannen aangehouden op verdenking van het bezitten en verhandelen van verdovende middelen. De politie kreeg via Meld Misdaad Anoniem een tip over een gepland drugstransport tussen Gouda en Leiden. De plaats waar het transport zou stoppen, was een pand aan de Herenstraat. Vrijdagavond hielden agenten dat pand onopvallend in de gaten. Rond 22.15 uur stopte er een auto met twee mannen. Eén van hen stapte uit en ging naar het pand. Nog voor hij naar binnen kon gaan, werd hij door de agenten aangesproken. De man, een 26-jarige inwoner van Gouda, had in zijn tas 21 wikkels met vermoedelijk cocaïne zitten. Dit werd in beslag genomen. De Gouwenaar en de 28-jarige man uit Hoensbroek die de auto bestuurde, werden aangehouden. Ook de auto werd meegenomen voor onderzoek. Hierin lagen onder andere drie mobiele telefoons. Een huiszoeking in Gouda leverde geen verdovende middelen op. De Gouwenaar is gisteren voorgeleid bij justitie. De 28-jarige is weer vrij.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×