Korte Vlietwedstrijden in herhaling

Omdat de Korte Vlietwedstrijden vorig jaar zo’n succes waren, worden ze volgende week zaterdag opnieuw georganiseerd. Organisator is wederom roeivereniging Die Leythe, die rekent op een nog groter aantal deelnemende roeiverenigingen uit de regio. De deelnemende ploegen leggen een parcours van een kilometer af en strijden om de zo begeerde roeimedailles, die in roeijargon “blikken” worden genoemd. Vanwege de wedstrijden is het roeiwater gestremd voor ander vaarverkeer. Wie de roeiers wil aanmoedigen, kan dat vanaf 10.00 uur doen langs de Korte Vliet, achter de Leidse Fortuinwijk op de grens met Voorschoten.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×