Opendag nieuwe wedstrijdbaan Attila

De Vereniging van Handboogschutters Attila houdt morgen open huis. Belangstellenden kunnen een kijkje komen nemen bij de nieuwe overdekte wedstrijdbaan aan de Gerrit Rietveldlaan, die morgen officieel in gebruik genomen wordt door wethouder Mackay. Het hoeft voor de bezoekers niet bij kijken te blijven. Wie dat wil, mag onder leiding van een ervaren schutter zelf ook een schot lossen. Attila bestaat sinds 1982 en was jaren gevestigd in de Voscuyl. Toen deze sporthal heringedeeld werd, ging de vereniging op zoek naar een nieuwe accommodatie. Die werd met hulp van de gemeente gevonden aan de Gerrit Rietveldlaan 1A. De opendag morgen duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Advertentie

Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×