Drie jonge jongens bedreigen 13-jarige met nepvuurwapen

De politie heeft afgelopen vrijdagmiddag, omstreeks 16.20 uur, twee 15-jarige Leidse jongens aangehouden op verdenking van beroving van een 13-jarige plaatsgenoot onder bedreiging van een wapen. Op zaterdagochtend is er een derde verdachte in deze zaak aangehouden: een 14-jarige jongen uit Voorschoten. Het drietal trachtte de avond daarvoor de 13-jarige jongen te beroven en zette hem tegen een muur met een nepvuurwapen op hem gericht. Het slachtoffer had echter niets waardevols bij zich en kwam met de schrik vrij. De politie deed onderzoek en vond in het huis van een van de verdachten maar liefst acht nepvuurwapens. Deze zijn in beslag genomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×