Genomineerden Rabobank Wensenfonds bekend

Er zijn 49 wensen genomineerd voor de publieksjurering van het Rabobank Wensenfonds. Via www.rabobankwensenfonds.nl kunnen Leidenaars, Leiderdorpers en Oegstgeestenaren hun stem uitbrengen op de maatschappelijke wens die hen het meest aanspreekt. De 49 wensen zijn onderverdeeld in de rubrieken zorg, onderwijs, maatschappelijke dienstverlening, sport, cultuur & muziek en buurt & wijk. Per rubriek wordt de wens met de meeste stemmen uitgevoerd. In september maakt de jury de winnende wensen bekend. Genomineerde wensen zijn onder meer een ophangsysteem voor schilderijen voor Stichting Radius, sportrolstoelen voor het Rijnlands Revalidatie Centrum, een kabelbaantje voor Speeltuin Westerkwartier, een opknapbeurt voor de keuken van de Leidse voedselbank, een speeltoestel voor de vrouwenopvang Rosa Manus, muziekinstrumenten voor K&G, een jeugdhoek voor Tennisvereniging Stevenshof en een buitenzandtafel voor de Thermiek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×