Winnaars CORPUS KidsRun naar het pretpark

De winnaars van de CORPUS KidsRun kunnen gratis naar een pretpark of museum. Deze hardlooptocht voor kinderen vond op 17 mei plaats, tegelijk met de Leiden Marathon. De meeste kinderen die meeliepen, waren leerlingen van Montessorischool Apollo, de Morskring en Kinderdagverblijf de Batavieren. Vanuit deze drie scholen liepen er 230 kinderen mee. De eerste prijs, die voor Apollo is, bestaat uit een boekenpakket en een bezoek aan CORPUS voor de hele school. De Morskring en de Batavieren krijgen toegangskaarten voor pretparken. Dit jaar organiseerde Leiden Marathon voor het eerst hardloopclinics op basisscholen. Daaraan deden ruim 2.200 leerlingen mee.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×