Gezondheidsmarkt ROC ID College

Wie vanavond nog geen plannen heeft, kan naar de gezondheidsmarkt van het ROC ID College. Op de vestiging aan de 5 Meilaan 210 staan tussen 17.00 en 20.00 uur allerlei kraampjes met informatie over een gezonde leefwijze en het beïnvloeden van de eigen gezondheid. De organisatie is in handen van de eerstejaars studenten van de gezondheidszorgopleidingen. Zij lieten zich bij het organiseren van de markt inspireren door het thema `Jong blijven en oud worden’. Bezoekers kunnen op de markt niet alleen informatiefolders vinden, ze kunnen ook kijken naar powerpointpresentaties en meewerken aan enquêtes. Verder zijn er allerlei gadgets te vinden. Wie de inwendige mens wil verzorgen, kan genieten van gezonde hapjes en drankjes.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×