Vanmiddag laatste raadsvergadering voor de zomer

Vanaf 16.00 uur vanmiddag vergadert de Leidse gemeenteraad voor de laatste keer voor het zomerreces. Op de agenda onder andere de jaarstukken over 2009 en een debat over de onlangs ingestelde adviescommissie Hoogwaardig Openbaar Vervoer die gaat onderzoeken wat de gevolgen voor Leiden zijn als de Rijn GouweLijn inderdaad niet doorgaat. Live meeluisteren kan via ‘Raadsvergadering’ in het menu hierboven.

De vergadering wordt van 18.30 uur tot 19.30 uur onderbroken en gaat dan weer verder. Zo nodig wordt de vergadering woensdagmiddag vanaf 16.00 uur voortgezet. Ook die vergadering zal dan via Sleutelstad.nl te beluisteren zijn.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×