Museumkorting bepaald door Fahrenheit

Een door Fahrenheit gemaakte combinatie van een thermometer en barometer, bepaalt deze zomer de toegangsprijs van Museum Boerhaave. Is het volgens dat instrument slecht weer, dan is de korting op de kaartjes 30%. Bij wisselvallig weer geldt er een korting van 20%. Schijnt de zon, dan betalen bezoekers 10% minder dan normaal. Deze actie duurt van 3 juli tot 15 augustus. Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen verder aan de slag bij de knutselclub, waar ze onder begeleiding een bouwplaat van Newton in elkaar kunnen zetten. Samen met hun ouders kunnen ze hun hersens prikkelen in de natuurkundige speeltuin van het museum. Ook is er een spannende audiotour. Op www.museumboerhaave.nl is het activiteitenprogramma te vinden. 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×