College niet akkoord met overeenkomst herontwikkeling Aalmarkt

2

Het college kan niet akkoord gaan met de overeenkomst van ASR Vastgoed Vermogensbeheer / Provast voor de herontwikkeling van V&D en het Aalmarktproject. Burgemeester en wethouders zijn het niet eens met de uitgangspunten. Na het zomerreces komen zij er op terug.

Delen

2 reacties

  1. Opmerkelijk, maar ietwat cryptisch en te bondig. "overeenkomst van"? "Intentie-" of "conceptovereenkomst met" wellicht? Projectontwikkelaar Provast is (was?) een dochteronderneming van Fortis en heeft plannen gemaakt voor het Aalmarktgebied. ASR was de verzekeringstak van Fortis voor zover ik weet en is nu eigendom van de Nederlandse staat. ASR Vastgoed Vermogensbeheer is de eigenaar van het V&D-pand als ik me niet vergis.

    Wat zijn de gevolgen voor het Aalmarktproject (of wat daarvan over is)? Wat heeft het Aalmarkt-fiasco de gemeente al gekost?

  2. Opmerkelijk, maar ietwat cryptisch en te bondig. "overeenkomst van"? "Intentie-" of "conceptovereenkomst met" wellicht? Projectontwikkelaar Provast is (was?) een dochteronderneming van Fortis en heeft plannen gemaakt voor het Aalmarktgebied. ASR was de verzekeringstak van Fortis voor zover ik weet en is nu eigendom van de Nederlandse staat. ASR Vastgoed Vermogensbeheer is de eigenaar van het V&D-pand als ik me niet vergis.

    Wat zijn de gevolgen voor het Aalmarktproject (of wat daarvan over is)? Wat heeft het Aalmarkt-fiasco de gemeente al gekost?

Over de auteur

Je bent nu offline