Multifunctionele woon- en onderwijsruimte aan Rapenburg

Het college heeft ingestemd met het plan om Rapenburg 63 om te toveren in een multifunctionele woon- en onderwijsruimte. Het plan is ingediend door het International Tax Center (ITC). De bestaande onderwijsfunctie in het pand wordt uitgebreid. Aan de achterkant van het gebouw komt een aanbouw, waarin een grote keuken komt voor de toekomstige bewoners. In het pand worden namelijk ook studenten ondergebracht. Verder krijgt het pand een collegezaal voor ongeveer 70 personen. Aan de voorkant van het pand komt een lounge. Ook de tuin wordt aangepakt. Hier komen fietsenrekken, zodat er ruimte is voor in totaal 50 fietsen. Daarnaast komt er een waaiervormig openlucht auditorium, dat geschikt is voor ongeveer 35 personen. Zodra de gemeente een bouwvergunning verstrekt heeft, kan het ITC met de uitvoering van het bouwplan beginnen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×