Geweldige sfeer tijdens tweede editie Leidse Museumnacht

De tweede editie van de Museumnacht Leiden, afgelopen vrijdag, was een groot succes. Mede door het fantastische zomerweer en natuurlijk met een overwinning van het Nederlands elftal nog vers in gedachten, genoot het publiek volop in de Leidse musea, in de museumtuinen en op het water. De combinatie met de andere Lakenfeestfestiviteiten zorgde sowieso al voor een bruisende, swingende binnenstad. Wethouder Jan-Jaap de Haan sprak tijdens de opening de verwachting uit dat Museumnacht Leiden, na het Leids Cabaretfestival en het Leids Filmfestival, het derde door studenten geïnitieerde Leidse evenement met landelijke bekendheid zal worden. Ook de inzet van Leidse organisaties en Leidse kunstenaars is dit jaar sterk gegroeid en een belangrijk element voor het succes gebleken.

ILoveLeiden.com maakte bovenstaand filmpje over de Leidse Museumnacht.

Oud en jong genoten van de Griekse-Goden-Vossenjacht, Parijse sneltekenaars, live anatomie, een modeshow, Japanse smartlappen, een veiling, films, muziek, eten en drinken en nog veel meer. De avond werd afgesloten met afterparty’s in het LVC en bij studentenvereniging Quintus.

Meer info: www.museumnachtleiden.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×