SP-Kamerlid Paul Ulenbelt in gesprek met postbodes

Vanaf vanmorgen 06.30 uur, is SP-Kamerlid Paul Ulenbelt aanwezig bij het TNT-centrum aan de Schipholweg. Samen met enkele leden van de SP Leiden gaat hij daar het gesprek met de postbodes aan. Op deze manier wil de partij de bezorgers een hart onder de riem steken. De SP voert al langer actie voor de postbodes omdat door de geliberaliseerde postmarkt de lonen en arbeidsvoorwaarden onder druk staan. Over het voornemen van TNT om 15.000 fulltime postbodes te ontslaan, zegt Ulenbelt: “Het ontslaan van 15.000 postbodes die nu nog een normaal salaris verdienen is echt asociaal. We willen de postbodes dan ook laten weten dat de SP hen steunt in hun strijd voor fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden en een normaal contract. We hopen dat ze samen met ons en de vakbonden in verzet komen tegen deze belachelijke plannen!”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×