Nieuwe Directie NCB Naturalis benoemd

De Raad van Toezicht heeft met instemming van de Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, mevrouw Marja van Bijsterveldt, de nieuwe directie van NCB Naturalis benoemd. Prof. dr. E. F.(Erik) Smets is benoemd als Wetenschappelijk Directeur en Dr. ir. B.M.(Bert) Geerken als Algemeen Directeur; samen vormen zij het bestuur van het instituut NCB Naturalis, waarvoor minister Plasterk afgelopen januari het startsein gaf. Met een collectie van wereldformaat en de unieke combinatie van onderwijs, onderzoek en publieksvoorlichting, levert NCB Naturalis een belangrijke bijdrage aan behoud van biodiversiteit in de toekomst. Meer info: www.naturalis.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×