Een wijdverbreid misverstand is wel dat homo's (M/V) niet van voetbal houden. Het Leidse gaycafe de Roze Beurs bewijst al een paar weken het tegendeel. Alle wedstrijden van het Nederlands Elftal worden er op groot scherm vertoond en de belangstelling is overweldigend. De 'Oranje Beurs' stond ook afgelopen avond weer op z'n kop toen Uruguay - Nederland in het voordeel van Oranje werd beslecht. Vanavond wordt in het cafe op de hoek van de Volmolengracht en de Oude Singel ook de wedstrijd Duitsland - Spanje vertoond en zondag uiteraard de finale van Nederland tegen Duitsland of Spanje. (Foto's: Chris de Waard).

Ook roze kleurt oranje

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×