Het was de hele dag bloedheet in de Leidse Hout, waar gisteren de 29ste editie van Werfpop werd gehouden. Het mocht de pret niet drukken, want jong en oud vermaakten zich prima en zochten, waar mogelijk wat schaduw op. In het Theehuis vond een minifestivalletje plaats, waar onder andere winnaar van het Gouden Pet festival Holy Water optrad en Men in Blues. Bij het hoofdpodium en het middenveld was het een drukte van belang en genoot iedereen van de muziek, de diverse acts, de vele stalletjes en van elkaar. Zo nu en dan keek men wat angstig naar de steeds dikker wordende wolkenlucht. Tijdens het laatste nummer van de populaire groep Moke, die weer een geweldige act neerzette, begon het te druppelen en bij het tweede nummer van de Jeugd van Tegenwoordig barstte de bui echt los en dook het publiek onder paraplu's en stukken plastik om toch maar niets te hoeven missen. Het was weer een geweldig festival, dat zowel door de muziek van de Belgische Beatbasterds The Subs als door de natuur knallend werd afgesloten. Meer info: www.werfpop.nl
Foto's: Emile van Aelst en Marjo heemskerk.

29ste editie Werfpop knallend afgesloten

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×