Gewapende overval op hotel aan Haagsche Schouwweg

Afgelopen nacht, rond 00.20 uur, vond een gewapende overval plaats op een hotel aan de Haagsche Schouwweg. Een man bedreigde de nachtreceptionist met een vuurwapen en eiste geld. Met de buit ging hij ervandoor. De politie was snel ter plaatse, maar kon ondanks de inzet van politiehonden en de assistentie van een helikopter, de man niet meer vinden. De politie verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De overvaller heeft een donkere huidskleur en een vadsig postuur. Hij droeg ten tijde van de overval donkere kleding en een heupmodel jas

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×