Nederland verloren én rijbewijs kwijt

De politie heeft na de wedstrijd van gisteravond automobilisten in Leiden en de regio gecontroleerd op het rijden onder invloed. Een aantal weggebruikers had te veel gedronken en moest het rijbewijs inleveren. Dubbel pech na het verlies van Nederland. Een 58-jarige Katwijker, die slingerend over de Plesmanlaan in Leiden reed, werd aan de kant gezet en bleek het dubbele van de toegestane hoeveelheid alcohol in het verkeer geconsumeerd te hebben. Omstreeks 03.00 uur kreeg de politie een melding dat een speedboot met hoge snelheid over de Nieuwe Rijn voer. Een helikopter, die al in de lucht hing vanwege de overval op een hotel de Haagse Schouw, had de speedboot gelokaliseerd. Agenten hielden de twee opvarenden aan op de Oude Rijn ter hoogte van Hazerswoude. De schipper bleek gedronken te hebben en was bovendien niet in het bezit van een vaarbewijs.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×