Het feest is voorbij, foto's: Emile van Aelst.
Zie ook het filmpje van Van Aelst over de aftocht, het vuurwerk en de teleurstelling van de fans na de wedstrijd op YouTube.

Publiek snel naar huis na teleurstellende afloop finale

De politie Hollands Midden heeft na de WK finale Nederland – Spanje ruim 20 aanhoudingen verricht in onze regio. Er was uit voorzorg veel extra personeel ingezet, onder andere motorrijders, bikers en hondengeleiders. Na de teleurstellende afloop vertrok het publiek massaal uit de diverse horecagelegenheden en vanaf het megascherm bij Molen de Valk, naar huis. In Leiden werden zes personen aangehouden voor vernieling, mishandeling en het niet voldoen aan een vordering van de politie. Net voor de verlenging dreigden er op de Molenwerf enkele opstootjes, die door de politie gesust werden. Verder bleef het rustig en was de stemming rondom de Beestenmarkt vooral ‘gelaten’.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×