Bestuurder verdwijnt na opzettelijke aanrijding

Een bestuurder die naar alle waarschijnlijkheid bewust een aanrijding veroorzaakte, is na dat incident doorgereden. De man die in een grijze Mercedes reed, kreeg op de weg tussen de Dr. Lelylaan, Churchilllaan en Voorschoterweg ruzie met een 25-jarige Leidenaar in een bestelbus. De verdachte vertoonde daarbij gevaarlijk rijgedrag. Halverwege de Europaweg reed hij vermoedelijk expres tegen de achterkant van de bestelbus aan. Zijn auto bleef even hangen aan de trekhaak, maar schoot uiteindelijk weer los. Bij dat akkefietje raakten beide wagens beschadigd. De Mercedes verloor zelfs zijn kentekenplaat. Zonder notitie van de schade te nemen of zijn kentekenplaat op te rapen, reed de bestuurder terug via de Hofvlietweg naar het Lammenschansplein. De politie gaat de man aan de hand van zijn kenteken achterhalen. Getuigen van het incident kunnen bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×