Hoop voor kenniswerkers Oss

Er is hoop voor de kenniswerkers van Organon in Oss. Door de voorgenomen massaontslagen bij het farmaceutische bedrijf in Noord-Brabant, dreigen zij hun baan te verliezen. De gedeputeerden Economie van de provincies Utrecht, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland betreuren het dat daardoor veel hoogwaardige werkgelegenheid verloren dreigt te gaan. Ze hebben dan ook gezamenlijk besloten, te gaan onderzoeken of het mogelijk is om de hooggekwalificeerde onderzoekers van Organon in de `life sciences’-sector in de Randstad of elders in Nederland werk aan te bieden. Op die manier blijft hun kennis behouden voor Nederland. De `life sciences’-sector groeit nog altijd flink. Binnen deze sector valt een grote verzameling vakgebieden, waaronder biochemie, genetica en geneeskunde. Alleen al in Zuid-Holland groeide deze sector met 40%.Omdat de groei naar verwachting ook de komende jaren doorzet, zijn veel nieuwe kenniswerkers nodig.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×