Rembrandt van Rijn op Twitter

Het kon niet uitblijven: ook historische figuren krijgen hun eigen Twitter-account. Niet dat ze daar veel te melden hebben over hun dagelijkse activiteiten; ze zijn immers dood. Maar des te meer meningen hebben zij te verkondigen, vooral als het gaat om hun eigen nalatenschap. Zo heeft Rembrandt nu ook een twitter-account geregistreerd, net op tijd voor zijn 404e verjaardag op 15 juli.

Vanzelfsprekend is dit de jonge Rembrandt, als altijd geïnteresseerd in nieuwe middelen van expressie. Het is dus ook de Rembrandt uit Leiden, die nauwlettend volgt hoe de Sleutelstad omgaat met zijn nagedachtenis.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×