Tjeerd Scheffer topsportcoördinator Leiden

Tjeerd Scheffer mag zich de topsportcoördinator van Leiden noemen. De Stichting Topsport Leiden, die ruim dertig sollicitatiebrieven ontving, selecteerde Scheffer vanwege zijn staat van dienst, opgebouwde netwerk, en ideeën over Leiden als topsportstad. De 56-jarige Leidenaar begint op 1 september aan zijn nieuwe baan. Hij gaat zich in de eerste plaats bezighouden met het genereren van geld voor de topsport en het bij elkaar brengen van de 13 topsportverenigingen.

Scheffer zal zijn werkplek in het pand van de Kamer van Koophandel delen met marketingmanager John Kroes, cultuurmanager Erica Haffmans en citymanager Joost Bleijie.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×