Ross Bekkering in actie, foto: PR.

Versterking voor ZZ Leiden

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball krijgt versterking. De ploeg die afscheid moet nemen van topspelers Johan Kuijper en Mick Burger, wordt komend seizoen versterkt door Ross Bekkering. De in augustus 1987 geboren Canadese Nederlander is 2.03 meter lang en heeft al heel wat successen geboekt. De laatste vijf seizoenen speelde hij voor de University of Calgary. In zijn laatste seizoen kwam hij tot gemiddeld 19 punten en 9 rebounds per wedstrijd. Twee keer kreeg Bekkering een plaats in het tweede All-Canadian team. Ook kreeg hij een plaats in de nationale ploeg voor het WK voor studenten in Belgrado. Niet alleen Ross is een uitstekend basketballspeler, ook zijn broer Henry en zijn drie zussen blinken uit in de sport.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×