Vandaag overhandigde directeur Service Organisatie van Hogeschool Leiden, Rutger den Haan, een cheque van € 468 aan dierenasiel Stevenshage. Asielbeheerder Leen Gottschal is blij met deze schenking en zei hierover: "De zomertijd is voor ons altijd een drukke en dus dure periode waarin we alle extra’s goed kunnen gebruiken." Het asiel beschikt ook over een dierenpension waar huisdieren tijdens de vakantieperiode van het baasje terecht kunnen. "Daar wordt gelukkig goed gebruik van gemaakt, we zitten al vol tot half augustus". Het geld werd bijeengebracht door de Service Organisatie van Hogeschool Leiden, die een bijdrage van één Euro per deelnemer aan een tweejaarlijks medewerkers tevredenheidonderzoek beschikbaar heeft gesteld. Deze medewerkers kozen voor Stevenshage als goed doel. (Foto: Just Justa fotografie)

Dierenasiel Stevenshage ontvangt cheque van Hogeschool Leiden

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×