Hagenaar vast voor steekpartij Hoflaan

Ook De 22-jarige Hagenaar die in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond raakte bij een grote vechtpartij in een verenigingsgebouw aan de Hoflaan, is gisteravond aangehouden. Hem wordt poging tot doodslag ten laste gelegd. Eerder had de verdachte zelf aangifte van mishandeling gedaan. Bij de grote vechtpartij raakten drie mensen gewond. Een 23-jarige Leidenaar die in zijn buik gestoken werd, ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. Naast de Hagenaar, zitten nog drie anderen vast. Het is de politie, die de toedracht van de vechtpartij uitgebreid onderzoekt, inmiddels duidelijk dat de vechtersbazen onder invloed van alcohol waren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×