Predrag Nikolic winnaar Leiden Chess Tournament

Predrag Nikolic mag zich De winnaar van het vierde Leiden Chess Tournament noemen. De in Bosnië & Herzegovina geboren Leiderdorper liet 146 deelnemers uit 12 verschillende landen achter zich. Aan het tien dagen durende toernooi namen onder meer de grootmeesters en meesters Erik van den Doel, Sergei Tiviakov, Fred Slingerland en Eelke Wiersma deel. Samen met Tiviakov en Wiersma, eindigde Nikolic aan kop. Omdat hij één weerstandpunt meer behaalde dan de andere twee, werd Nikolic de titelhouder van het Leiden Chess Tournament. In groep B won Stef van der Zon.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×