Samenwerking politie en Factor Welzijn succesvol

De samenwerking tussen Politie Hollands Midden en Factor Welzijn blijkt een succes. In veel buurten werkt de politie samen met woningcorporaties, gemeenten en opbouwwerkers, om de leefbaarheid en veiligheid te vergroten. In Katwijk werkt de politie sinds vorig jaar samen met Factor Welzijn, een stichting voor Sociaal Cultureel Werk die activiteiten op maatschappelijk, cultureel en (re)creatief gebied wil stimuleren en begeleiden. De stichting trekt met buurtbus Buurt Inn, door de wijken. In die bus kunnen de bewoners terecht voor een kopje koffie en een praatje over de samenleving in hun buurt. Op die manier hoort de stichting wat er goed gaat en wat de bewoners graag anders zouden zien. Dit initiatief lijkt een schot in de roos. Al heel wat mensen hebben de Buurt Inn weten te vinden.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×