Roos, foto: Marc Deurloo.

"Beter een goeie buur dan een verre vriend"

Xenia is in 2009 opgericht als een ’thuishaven’ voor jongeren en jong-volwassenen van 16 tot en met 30 jaar met een levensbedreigende ziekte en hoopt medio 2012 haar deuren te openen aan de Kloosterpoort naast café Olivier. Onder het motto “Beter een goeie buur dan een verre vriend’, organiseren Xenia en Olivier samen een serie concerten, waarvan de opbrengst bestemd is voor de jongeren van Xenia. De spits wordt afgebeten door de Leidse zangeres Roos, die, geflankeerd door dj. Geert en Wicked Jazz Sounds, op zaterdag 7 augustus zal optreden.

Op 14 augustus treden Diona Fox & her Ragdolls, Hotel Wazinsky en The Secret Umbrella op. Somesay, Houses en the Hilton Halo staan op 21 augustus op het podium en op 28 augustus zal Lovin L’Ectro voor een stevig slotakkoord zorgen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur van Olivier op de middag van het betreffende concert. Xenia hoopt op veel bezoekers.

Meer info en volledig programma: www.xeniahospice.nl

Cultuur Leiden xenia


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×