Jongerenhospice Xenia genomineerd voor Hedy d’Ancona-prijs

Het Jongerenhospice Xenia is genomineerd voor de vierde editie van de Hedy d’Ancona-prijs. De Hedy d’Ancona-prijs is een initiatief van Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en wordt sinds 2010 om de twee jaar uitgereikt aan een excellent zorgproject in Nederland.

De zorgprojecten worden beoordeeld op hun architectonische kwaliteit, de samenhang van het zorgconcept en architectuur en de organisatie van het proces. In februari bezoekt de jury de locaties en word er door de 6 juryleden besloten welk project de Hedy d’Ancona prijs mag ontvangen. De prijsuitreiking vindt plaats op 1 juni 2016.

Buiten het Jongerenhospice Xenia zijn er 6 andere projecten genomineerd voor de Hedy d’Ancona-prijs zoals het revalidatiecentrum Laurens Intermezzo Zuid in Rotterdam en het Project Chemotherapie Buiten in Hilversum, waar kankerpatiënten in de buitenlucht chemotherapie kunnen ontvangen. De volledige lijst van de nominaties vind je op de website van de Hedy d’Ancona-prijs.

Leiden Nieuws xenia


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×